A Masterplast csoport

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalata, árbevétele megközelíti a 100 millió eurót, munkatársainak száma megközelíti az 1000 főt. Leányvállalataival 8 közép-kelet-európai országban biztosítja a közvetlen piaci jelenlétet és export partnerei által az európai országok többségében jelen van.

裙子撩高乖乖撅好扇肿裙子撩高乖乖撅好扇肿,日本500人集体坐爱日本500人集体坐爱,任你橾在线新免费观看任你橾在线新免费观看

Termékek és gyártás

Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán, termékhátterét a Magyarországon és Szerbiában működő gyártóbázisain folytatott termelésből és stratégiai gyártói együttműködésekkel biztosítja.

Üzleti Szolgáltató

A Masterplast több, mint építőipari gyártó. Kiépített vevőközpontú értékesítési rendszerrel, a gyártott és forgalmazott termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével, stabil termék ellátási háttérrel és rugalmas logisztikai megoldásokkal, versenyképes üzleti szolgáltatásokat biztosítunk partnereink számára.

Fenntarthatóság

A Masterplast a fenntarthatóság, energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjait mind belső folyamataiban, mind pedig termékei gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartja.

Küldetés

A Masterplast a partnerek igényein alapuló versenyképes termékeivel és szolgáltatási portfóliójával, az európai építőanyag ipar meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni.